Aan huis – thuis bij deelnemer(s)

Privé-cursus aan huis

Een privé-cursus aan huis is ook een mogelijke cursuslocatie. In een privé-cursus kan de cursusleidster wat sneller afstemmen op de individuele deelnemer(s), zodat er iets minder tijd nodig is voor algemene theorie. Er is ook meer aandacht voor de persoonlijke situatie rondom de zwangerschap en aanstaande geboorte. Dit is vooral prettig als er bijvoorbeeld een medische indicatie is of een onprettige eerdere geboorte-ervaring. Maar ook bij een eerste zwangerschap kan het heel fijn zijn om de voorbereiding in de privésfeer te  ervaren. Want deelnemers zijn hierbij in hun eigen vertrouwende thuisomgeving, wat vaak al een prettige omgeving is om te beginnen met ontspannen!

Een privé-cursus HypnoBirthing aan huis omvat vier bijeenkomsten. De cursusleidster komt dan graag naar je/jullie toe. De totale cursusduur is ongeveer 12 uur. De dag en het tijdstip is in overleg. Het actuele deelnamebedrag staat hier vermeld. Het is ook mogelijk om privé een opfriscursus of een aangepast programma te volgen. In overleg is er veel mogelijk!

Een inschrijving voor een cursus is in principe altijd voor een koppel, de aanstaande moeder en haar geboortepartner. Natuurlijk kan de moeder ook alleen begeleid worden. De geboortepartner kan de (biologische) vader zijn maar ook een moeder, zus, goede vriendin of doula is welkom. Klik op aanmelden om de volgende stap te zetten naar een ontspannen, natuurlijke en mooie geboorte. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of om je vragen te stellen.