Aanmelden

Ja, ik zet graag de volgende stap naar een ontspannen, natuurlijke, mooie geboorte én kraamtijd. Ik meld mij via het onderstaande formulier aan voor een cursus of workshop bij HypnoBirthing Den Bosch!

Ik wil graag deelnemen aan:

  Eendaagse cursus Natuurlijke geboorteGroepscursus HypnoBirthing®Mini-sessie (alleen online)Training HypnoBirthing® voor zorgverlenersPrivé-cursus HypnoBirthing®Privé-sessie coachingCursus Het vierde trimester

  Locatie cursus of workshop:

  Aan huis - thuis bij deelnemer(s)Landgoed Bleijendijk - VughtOnlinePand 18 - 's-Hertogenbosch
  (check in de Agenda of jouw gekozen cursus/workshop op deze locatie gegeven wordt en of de geplande data/datum aansluit bij jouw eigen agenda en zwangerschapstermijn)

  Na aanmelding neem ik persoonlijk contact met je op voor een intakegesprek (in geval van volledige HypnoBirthing cursus). Dan bespreken we samen jouw/jullie verwachtingen ten opzichte van de cursus, beantwoord ik eventuele vragen en kunnen we elkaar alvast een beetje leren kennen. Voor de overige cursussen ontvang je een inschrijfformulier, bevestiging en/of betaalverzoek.

  Laat a.u.b. zowel je e-mailadres als je telefoonnummer achter.

  Je krijgt automatisch zelf een kopie van het bericht in je mailbox. Check hiervoor eventueel je spam inbox.

  Deelname is pas definitief nadat het volledige deelnamebedrag is betaald en je inschrijving is bevestigd. De gegevens hiervoor krijg je nadat de aanmelding is verwerkt. Bedankt!

  Groetjes van Joke – HypnoBirthing & Doula Den Bosch