Aanmelden

Ja, ik zet graag de volgende stap naar een ontspannen, natuurlijke en mooie geboorte en meld mij via het onderstaande formulier aan voor een cursus of workshop bij HypnoBirthing Den Bosch!

Ik wil graag deelnemen aan:

Eéndaagse cursus Natuurlijke geboorteGroepscursus HypnoBirthing®Premium privé-cursus HypnoBirthing®Privé-cursus HypnoBirthing®Workshop Een goed gesprekWorkshop Het vierde trimesterWorkshop Kennismaking met HypnoBirthing & Doula Den Bosch

Locatie cursus of workshop:

Aan huis - thuis bij deelnemer(s)Verloskundigenpraktijk Bij volle maan - 's-HertogenboschElle! Vrouw & Geboortezorg - NieuwkuijkPand 18 - 's-Hertogenbosch
(check in de agenda of jouw gekozen cursus/workshop op deze locatie gegeven wordt)

Na aanmelding neem ik persoonlijk contact met je op voor een intakegesprek. Dan bespreken we samen jouw/jullie verwachtingen ten opzichte van de cursus of workshop, beantwoord ik eventuele vragen en kunnen we elkaar alvast een beetje leren kennen.

Laat a.u.b. zowel je e-mailadres als je telefoonnummer achter.

Je krijgt automatisch zelf een kopie van het bericht in je mailbox. Check hiervoor eventueel je spam inbox. Ik neem na een aanmelding binnen drie dagen persoonlijk contact met je op.

Deelname is pas definitief nadat het inschrijfformulier is ingevuld en het volledige deelnamebedrag is betaald. De gegevens hiervoor krijg je nadat de aanmelding is ontvangen en wij kennis hebben gemaakt met elkaar. Bedankt!

Groetjes van Joke – HypnoBirthing Den Bosch / Doula Den Bosch