de Studio – ‘s-Hertogenbosch

de Studio

Deze studio voor yoga en bowspring biedt ook ruimte aan zwangerschapsbegeleiding en voorbereiding op de geboorte. Per najaar 2021 worden hier ook de HypnoBirthing cursussen gegeven. Wellicht ken je de Studio beter onder de voormalige naam: de Yogastudio.

Al meer dan 15 jaar is de Studio een plek waar je even uit de drukte van alledag kunt stappen. Een plek waar warmte, rust, ruimte en aandacht is voor lichaam en geest. In de Studio kun je onder professionele en persoonlijke begeleiding aandachtig bewegen.

De natuur is de beste heelmeester, daarom is er in de Studio gekozen voor natuurlijke en ecologische materialen. Tijdens de HypnoBirthing cursussen kunnen we hier gebruik van maken. De yogamatten zijn ecologisch. Materialen die ademen en bijdragen aan zowel lichamelijk als geestelijk in balans zijn. Uiteraard zijn er ook stoelen aanwezig om op te zitten. De Studio heeft ook kussentjes, dekens, bolsters e.d. om een fijn ‘nestje’ te creeëren voor tijdens de ontspanningsoefeningen. Deze materialen hoef je tijdens de bijeenkomsten op deze locatie dus niet zelf mee te nemen.

 

Bereikbaarheid/parkeren

De Studio bevindt zich aan de rand van het stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch, ongeveer halverwege in de veelzijdige Hinthamereinde. Dit is een zijstraat van de Zuid-Willemsvaart.

Je kunt in de straat zelf en nabij gelegen straten zoals de Muntelstraat of de Aawal betaald parkeren, als er plek is. Handiger is om indien mogelijk, met de fiets te komen of om de auto buiten het betaald parkeren gebied te parkeren in een woonwijk. Opties hiervoor zijn omgeving Bossche pad en Rijnstraat.

Controleer altijd goed wat het lokale parkeerreglement is, want dit kan veranderen van bijvoorbeeld onbetaald naar betaald. Ook zijn er veel vergunningshoudersplekken waar je als bezoeker niet mag parkeren.

 

Locatie

Google Maps

 

de Studio Bowspring en Yoga

Hinthamereinde 17

5211 PL ‘s-Hertogenbosch