Een goed gesprek

Heb jij behoefte aan een goed gesprek, alleen als zwangere of samen met je partner, met een ervaren HypnoBirthing docente en moeder van drie kinderen?

Een persoonlijk gesprek over bijvoorbeeld: Jouw wensen en de mogelijkheden rondom thuisbevallen of in het ziekenhuis. Of meer weten over wat je kan verwachten tijdens het geboorteproces en wat een goede lichamelijke voorbereiding is? Wil je graag eerst jouw eerdere geboorte-ervaring(en) bespreken voordat je echt opgeruimd en ontspannen verder kan gaan met de voorbereiding op deze geboorte? Voel je nog veel angst of spanning als je aan de aanstaande geboorte denkt? Wil je graag een aantal ontspanningstechnieken leren, voor jezelf en de partner? Ligt je kindje in stuit of weet je al dat je een geplande keizersnede aangeboden krijgt? Volgde je al eerder een cursus HypnoBirthing en wil je graag de theorie en/of bepaalde oefeningen opfrissen? Wil je omgaan met een ‘over tijd’ situatie van meer dan 40 weken zwangerschap en een inleiding voorkomen? Of heb je andere vragen rondom jouw persoonlijke situatie en zwangerschap die je liever met een onafhankelijk persoon bespreekt, met een natuurlijke visie op geboorte?

Maak dan een afspraak voor ‘Een goed gesprek’. Op een dag en tijdstip in overleg en gewoon bij jou thuis. Kijk in het ‘Overzicht aanbod’ voor actuele tarieven. Een goed gesprek kan geboekt worden vanaf 1,5 uur.

Let wel, ‘Een goed gesprek’ valt niet onder de HypnoBirthing® methode en het kan zijn dat de zorgverzekering daarom niet vergoed.  Op de factuur wordt ‘Een goed gesprek’ vermeld als ‘Workshop zwangerschapsbegeleiding’.