Een goed gesprek

Heb jij behoefte aan een goed gesprek, alleen als zwangere of samen met je partner, met een ervaren HypnoBirthing docente en moeder van drie kinderen?

Een persoonlijk gesprek over bijvoorbeeld: Jouw wensen en de mogelijkheden rondom thuisbevallen of in het ziekenhuis. Of meer weten over wat je kan verwachten tijdens het geboorteproces en wat een goede lichamelijke voorbereiding is? Wil je graag eerst jouw eerdere geboorte-ervaring(en) bespreken voordat je echt opgeruimd en ontspannen verder kan gaan met de voorbereiding op deze geboorte? Heb je behoefte aan informatie specifiek over de eerste uren samen met je baby en de start van het vierde trimester (kraamperiode)? Wil je graag een aantal ontspanningstechnieken leren, voor jezelf en de partner? Of heb je andere vragen rondom jouw persoonlijke situatie en zwangerschap die je liever met een onafhankelijk persoon bespreekt?

Maak dan een afspraak voor ‘Een goed gesprek’. Op een dag en tijdstip in overleg en gewoon bij jou thuis. Kijk in het ‘Overzicht aanbod’ voor actuele tarieven. Een goed gesprek kan geboekt worden vanaf 1,5 uur.

Let wel, ‘Een goed gesprek’ valt niet onder de HypnoBirthing® methode en het kan zijn dat de zorgverzekering daarom niet vergoed.  Op de factuur wordt ‘Een goed gesprek’ vermeld als ‘Workshop zwangerschapsbegeleiding’.