Privé-sessie Een goed gesprek

Heb jij behoefte aan een goed gesprek, alleen als zwangere of samen met je partner, met een ervaren HypnoBirthing docente, zwangerschapscoach, geboortedoula, postpartum doula en moeder van drie kinderen? Een persoonlijk gesprek over bijvoorbeeld:

Jouw wensen en de mogelijkheden rondom thuisbevallen of in het ziekenhuis. Of meer weten over wat je kan verwachten tijdens het geboorteproces en hoe jij je lichamelijke en mentaal kan voorbereiden? Wil je graag eerst jouw eerdere geboorte-ervaring(en) bespreken voordat je echt opgeruimd en ontspannen verder kan gaan met de voorbereiding op deze geboorte? Voel je nog veel angst of spanning als je aan de aanstaande geboorte denkt? Wil je graag een aantal ontspanningstechnieken leren, voor jezelf en de partner?

Volgde je al eerder een cursus HypnoBirthing en wil je graag de theorie en/of bepaalde oefeningen opfrissen? Vind je het fijn als een niet-medische proffesional meeleest met jouw geboortevoorkeuren/geboorteplan en hierop feedback geeft? Of heb je andere vragen rondom jouw persoonlijke situatie en zwangerschap die je liever met een onafhankelijk persoon bespreekt, met een natuurlijke visie op zwangerschap, geboorte en kraamtijd? 

Komt je onzekerheid meer voort uit lichamelijke oorzaken? Ligt je kindje in stuit of weet je al dat je een geplande keizersnede aangeboden krijgt? Wil je omgaan met een ‘over tijd’ situatie van meer dan 40 weken zwangerschap en een inleiding voorkomen?

Wil je graag meer weten over de oefeningen van Spinning Babies® om je baby vanuit stuitligging naar de optimale ligging te helpen of om lichamelijk meer comfort en balans te ervaren tijdens de zwangerschap? Heb je positieve verhalen gehoord over de Rebozo doek en wil je dit zelf ervaren en oefenen? Heeft de partner behoefte aan meer ‘hands-on’ technieken zoals tegendruk massage, acupressuur of light touch massage? Voor hem of haar heb ik veel tips!

Vanuit de HypnoBirthing® methode bied ik het ‘Stuit-draai script’ aan en het ‘Over tijd script’ bij zwangerschap van meer dan 41 weken of een ‘dreigende inleiding’.

Heb je behoefte aan een korte praktische voorbereiding op je kraamtijd. Een aantal concrete tips over bijvoorbeeld voeding, zelfzorg, starten met borstvoeding, omgaan met emoties en het bewaken van rust in je nieuwe gezin? Ook daarbij kan  ik je vanuit mijn expertise als postpartum doula begeleiden.

Wil je graag gebruik maken van, één of meerdere items van het bovengenoemde? Maak dan een afspraak voor ‘Een goed gesprek’. We plannen in overleg een dag en tijdstip, gewoon bij jou thuis. Van te voren geef jij duidelijk aan waar jouw/jullie behoefte ligt en ik schat dan in hoeveel tijd we nodig zullen hebben.

Kijk in het ‘Overzicht aanbod’ voor actuele tarieven. Een goed gesprek kan geboekt worden vanaf 1,5 uur. Let wel, ‘Een goed gesprek’ valt niet onder de HypnoBirthing® methode en het kan zijn dat de zorgverzekering daarom niet vergoed.  Op de factuur wordt ‘Een goed gesprek’ vermeld als ‘Workshop zwangerschapsbegeleiding’. Reiskosten worden doorberekend bij meer dan 10 km. reisafstand enkele reis en ook reistijd bij meer dan 40 minuten totale reistijd (retour).