Anoek en moeder – privé-cursus HypnoBirthing – eerste kindje

Ik ben heel blij deze cursus gevolgd te hebben. Wij zijn gestart met het de groepscursus, echter door mijn gezondheidssituatie was de hoeveelheid van de cursus en het tijdstip niet haalbaar. Samen met Joke hebben we gekeken naar andere oplossingen, hierbij werd goed geluisterd naar mijn wensen en wat ik wilde bereiken.

Joke stelde zich enorm flexibel op en dat gaf mij enorm veel vertrouwen dat ook ik deze cursus kon volgen. De overige bijeenkomsten hebben wij privé verder voortgezet. Dit was echt een schot in de roos, Joke stemde goed af op mijn persoonlijke situatie en vraagstukken waar ik tegenaan liep konden we uitgebreid behandelen en bespreken.

Van Joke heb ik ook mooie vraagstukken gekregen om nog duidelijker te krijgen voor mijzelf wat ik graag wil tijdens de bevalling. Hierdoor sta ik ook steviger in mijn schoenen naar de verloskundige toe. Hierdoor heb ik ondanks mijn fysieke beperkingen veel vertrouwen naar de bevalling toe gekregen. Hier ben ik Joke en de hypnobirthing methode enorm dankbaar voor.

Tijdens de laatste bijeenkomst kreeg ik nog een mooie goodiebag en een heel lief kaartje met een mooie affirmatie die perfect aansluit bij waar ik sta. Dit vond ik heel erg mooi en fijn om te ontvangen.