Kim en Willem – workshop Postpartum periode en HypnoBirthing cursus

Wij hebben de HypnoBirthing cursus en de postpartum workshop als zeer waardevol ervaren. De afwisseling van kennis, praktische oefeningen en ontspanning was fijn. Van te voren leek ons drie uur per avond best veel, maar de avonden vlogen op deze manier voorbij.

Joke heeft een prettige en duidelijke manier van presenteren. Met veel kennis van zaken en humor sluit ze aan bij wat de groep nodig heeft. Zo voelden wij ons altijd betrokken.

Door te leren hoe het lichaam en het geboorteproces werkt begrijpen we beter wat ons te wachten staat en weten we nu welke keuzes we hebben en willen maken.

Naast het opdoen van kennis hebben we de praktijkoefeningen als waardevol ervaren. Door veel te doen en te oefenen zijn we goed voorbereid. We kunnen altijd terugvallen op de oefeningen.

Het was waardevol om de cursus samen te doen. We praten nu beide dezelfde taal en zitten nog meer op een lijn. Het is fijn om te weten hoe we elkaar kunnen steunen en begeleiden tijdens het geboorteproces.

De cursus heeft ons het vertrouwen gegeven in de kracht en wijsheid van het vrouwenlichaam. Dat heeft ons gesterkt in onze wensen voor een natuurlijke geboorte. We kijken de geboorte nu met veel vertrouwen tegemoet.

Dankjewel Joke!