Marjolein en Bart – 3e kindje – Eendaagse zwangerschapscursus

Ons meisje Saar is gisteren na een inleiding bij 42+1 geboren na een krachtige mooie bevalling.

Ik heb mijn intuïtie durven volgen, en daar ben ik mezelf en diegene die ik op mijn pad heb laten komen om dit te versterken enorm dankbaar voor: waaronder jou eendaagse bevalcursus. Je kaartje heeft lang naast mijn bed gestaan.

De zwangerschap was een turbulente tijd waarin zwangerschapdiabetes op ons pad kwam, en gesproken werd over insuline en inleiden met 38 weken. Ik heb dit onder controle gekregen, door te vertrouwen op mezelf.

Ze heeft zich rond 37 weken 1 dagje in stuit gedraaid gehad maar was voor de versie alweer in hoofdligging.

De laatste weken voor de bevalling kreeg ze een pac’s op de hartslag wat nu nog wel spannend voor ons is omdat deze helaas nog aanwezig is na de bevalling. Er is veel angst onderhuids gaan zitten door helaas ook enkele hulpverleners die hun angst en zorgen op mijn overdroegen. Waarbij ik elke keer weer begon te wankelen en dingen overnam. Maar ik ben blijven vertrouwen op mijn intuïtie

Ik droomde van een badbevalling, thuis bij de haard met kaarslicht..ze kwam met mijn lieve partner en superzus naast me, in het ziekenhuis met een zetje van kunstmatige oxytocine, en het door mijn lichaam laten breken van de vliezen, heel voorspoedig te wereld met een geboortegewicht van 3610gr 💖 en ze is prachtig! En ik voelde me krachtig.. dankjewel.