Moeder uit Den Bosch – 32 jaar

Ik zou HypnoBirthing Den Bosch aanraden aan andere aanstaande ouders. Ik beoordeel de cursus met het cijfer 9. Het geeft je een fijne manier van voorbereiding zonder het idee te hebben dat het zonde is van je tijd. Het geeft je het gevoel de regie te kunnen hebben en verschillende handvatten te krijgen om te voor te bereiden.

Sterke punten: De manier van informatie verstrekken. Op een luchtige, gezellige informatieve manier. We waren van te voren bang dat de cursus misschien te zweverig zou zijn. Maar door de manier dat je informatie gegeven hebt is dit helemaal niet. Lekker nuchter, met humor en ruimte voor interactie met alle leden. Maar ook eerlijk in de informatie die je geeft, dat het ook anders kan lopen dan wat we van te voren voorbereid hadden is prettig zodat we daar ook op voorbereid zijn.

De inhoud die voor mij het meest waardevol was: Wat een bevalling eigenlijk is. Op welke manier het ook anders kan als alleen de medische kant, de rol van de partner. Teveel om op te noemen:-)