Nelleke & Silas – eerste kindje

Voor ons was de informatie over hoe de natuur het geboorteproces regelt erg waardevol. Dit gaf ons tijdens de zwangerschap, de geboorte en daarna heel veel vertrouwen en ontspanning. We hadden vooraf niet gedacht zo uit te kijken naar de geboorte en waren goed voorbereid.
Daarnaast waren ook de ontspanningsoefeningen zeer waardevol. Ook weer tijdens de zwangerschap en het geboorteproces zelf. Doordat hier tijdens de cursus veel aandacht aan werd besteed hebben we deze goed kunnen oefenen en eigen kunnen maken.

Joke is een fijne cursusleidster met veel kennis en persoonlijke aandacht. Ze blijft binnen de grenzen van haar vakgebied en heeft de juiste expertise. Daarbij is ze ook erg vriendelijk, toegankelijk en grappig en staat open voor ieder individu met zijn eigen verhaal.

Het is niet de goedkoopste cursus maar je krijgt er inhoudelijk heel veel voor terug. De cursus bereid je goed voor op je zwangerschap en de geboorte. Doordat het vijf bijeenkomsten van drie uur waren was er voldoende tijd om zowel theorie te behandelen als de praktijk te oefenen. Bovendien geeft deze cursus ruimte voor persoonlijke input en verhalen. Dit maakt dat de kosten zeker in verhouding staan met wat je er voor terugkrijgt.