Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geboorte Event live @Den Bosch

juni 21, 2023 - 19:00 - 21:30

Gratis

Ben jij zwanger en wil je graag ondergedompeld worden in alles rondom je zwangerschap, bevalling, kraamtijd en het ouderschap? Kom dan langs op Het Geboorte Event in Den Bosch op woensdag 21 juni.

Weet je niet of een zwangerschapscursus bij je past? Wil je graag tips ontvangen over bijvoorbeeld voeding tijdens de zwangerschap of kraamtijd? Heb je al eens nagedacht over een beeldje van je zwangere buik of geboortefotograaf? Of zou je wel een fijne massage kunnen gebruiken voor jou of je kindje?

Ook als je baby al geboren is, kom dan zeker naar Het Geboorte Event in Den Bosch. We geven ook advies over hoe je de balans vindt tussen het moederschap en werk. En je vindt er de leukste webshops met fijne producten voor jou en je baby.

Aanmelden is niet per se nodig, maar we vinden het wel leuk om te weten dat je komt. Dus als je jezelf hieronder aanmeld, dan ontvang je van ons een goed gevulde goodiebag als je naar huis gaat. Vriendinnen zijn uiteraard ook welkom.

We zien je graag verschijnen tussen 19.00 uur en 21.30 uur bij Pand 18 in Den Bosch om persoonlijk en vrijblijvend kennis te maken. De locatie bevindt zich op de eerste verdieping.

Volg ons op Instagram en Facebook voor leuke winacties.

Gegevens

Datum:
juni 21, 2023
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
Gratis
Site:
https://geboorte-event.nl/nieuws/geboorte-event-den-bosch/

Organisatoren

Geboorte Event
Geboorte Event

Locatie

Pand 18, ‘s-Hertogenbosch
Sint Josephstraat 18
's-Hertogenbosch, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie