Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zen & Zelfverzekerd Zwanger – ééndaagse cursus

september 8, 2019 - 10:30 - 16:30

euro99

Eéndaagse cursus over zwangerschap en geboorte ‘Zen & Zelfverzekerd Zwanger

Tijdens deze ééndaagse cursus slaan de cursusleidsters van Zwangerschapsyoga Den Bosch en Waalwijk en Zwangerschapscursus Brabant – HypnoBirthing Den Bosch​ de handen ineen om een ontspannen én leerzame dag te verzorgen voor zwangere vrouwen uit de regio ‘s-Hertogenbosch. De partner is ook van harte welkom!

Met ZZZ combineren Annika Janssen en Joke van Strijp het beste van twee werelden. We leren je praktische ontspanningsoefeningen en licht intensieve bewegingen uit de yoga om een natuurlijke bevalling te stimuleren. We geven je kennis hierover vanuit de HypnoBirthing methode. Na deze gezellige en leerzame dag ga je vol vertrouwen in jezelf richting de geboorte van je kindje. En heb je na deze dag de smaak te pakken en behoefte aan méér? Schrijf je dan in voor een volledige cursus HypnoBirthing of een serie zwangerschapsyoga en ontvang hierop korting.

Wil jij ook graag leren om zonder angst richting de geboorte te gaan, samen bewegen én te ontspannen? Meld je dan aan voor deze compleet verzorgde dag! Inclusief: lunch, snacks en drinken tijdens de gehele dag + handige hand-out met informatie.

Locatie: Verloskundige Bij volle maan, ‘s-Hertogenbosch

Tijd: Tussen 10.30 uur en 16.30 uur, inloop vanaf 10.15 uur.

Kosten: 99,- euro voor de zwangere deelnemer. Haar partner die meekomt betaalt slechts 75 euro! (De factuur kun je na afloop indienen bij je zorgverzekering, veel deelnemers krijgen een zwangerschapscursus deels of in zijn geheel vergoed)

Aanmelden: stuur jouw gegevens naar info@hypnobirthingdenbosch.nl of ga naar www.hypnobirthingdenbosch.nl/aanmelden

Op deze cursus zijn de ‘Algemene voorwaarden ééndaagse cursus Zen & Zelfverzekerd Zwanger’ van toepassing zoals vermeld op de website van HypnoBirthing Den Bosch.

Gegevens

Datum:
september 8, 2019
Tijd:
10:30 - 16:30
Kosten:
euro99
Site:
www.hypnobirthingdenbosch.nl/aanmelden

Organisatoren

Yogaboetiek
HypnoBirthing & Doula Den Bosch

Locatie

Bij volle maan – verloskundigenpraktijk
Halvemaanstraat 13
's-Hertogenbosch, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie