Groepscursus HypnoBirthing®

Groepscursus

Een groepscursus HypnoBirthing® volg je met een kleine groep gelijkgestemden die elkaar kunnen aanvullen. Een groepscursus is in principe voor iedereen geschikt. Je kan meedoen als het de eerste zwangerschap is voor jou en je geboortepartner maar ook als je al eerdere geboorte-ervaringen hebt. De enige voorwaarde is dat je graag samen voorbereid op een ontspannen, natuurlijke en mooie geboorte! Hier lees je meer over de inhoud: Cursusinhoud HypnoBirthing®

Deze cursus omvat vijf bijeenkomsten op een van de vaste locaties in ’s-Hertogenbosch en omgeving. De totale cursusduur is ongeveer 12 uur. Deelnamebedrag voor een groepscursus is 340 euro (tarieven 2019).

Een inschrijving voor een cursus is geldig voor een koppel, de aanstaande moeder met haar geboortepartner. Natuurlijk is de moeder ook alleen welkom. De geboortepartner kan de (biologische) vader zijn maar ook een moeder, zus, goede vriendin of doula is welkom.

Klik op aanmelden om de volgende stap te zetten naar een ontspannen, natuurlijke en mooie geboorte.

Locaties

De cursussen en workshops van HypnoBirthing Den Bosch worden op een aantal vaste locaties aangeboden. Een privé-cursus of workshop kan ook op een andere locatie in overleg of bij de deelnemer(s) thuis. Kijk bij cursuslocaties om meer te lezen over de cursusruimte, bereikbaarheid en de locatie te zien.

Benieuwd waar en wanneer deze cursus wordt gegeven? Kijk in de agenda voor de actuele data.