Overzicht aanbod

Varianten

De complete zwangerschapscursus van HypnoBirthing Den Bosch kan je in diverse varianten volgen. In alle cursussen komt vrijwel dezelfde inhoud aan bod. Klik op cursusinhoud om meer te lezen over wat je tijdens een cursus bij HypnoBirthing Den Bosch kan verwachten.

Ook organiseert HypnoBirthing Den Bosch diverse workshops die aansluiten op de theorie van de cursus, maar ook los daarvan te volgen zijn. Ik maak HypnoBirthing® praktisch! Zie je graag een overzicht van het aanbod? Lees dan hieronder verder.

 Groepscursus HypnoBirthing® (aanbevolen)** Privé-cursus HypnoBirthing®Een goed gesprek
Eendaagse cursus Natuurlijke geboorteWorkshop Post partum periode
LocatieZie CursuslocatiesZie Cursuslocaties of thuis bij deelnemer(s)Thuis bij deelnemer(s) Zie Cursuslocaties of andere locatie Zie Cursuslocaties of andere locatie
DataZie AgendaOp aanvraagOp aanvraagZie AgendaZie Agenda en op aanvraag
Deelnamebedrag***EUR 395,00 EUR 640,00*EUR 75,- per uurEUR 150,- per koppelEUR 65,- per koppel/collega
Duur bijeenkomsten3 uur3 uur1,5 uur7 uur4 uur
Aantal bijeenkomsten54111

*Privé-cursus/ sessie aan huis bij deelnemer(s) wordt voor dit bedrag aangeboden in de regio ’s-Hertogenbosch. Als de locatie verder is dan 10 km enkele reis rijafstand van mijn woonadres bereken ik 19 cent per km aan vergoeding ook komen er reiskosten bij indien totale reistijd retour meer dan 40 minuten is.

**Komt jouw baby al snel? Geen tijd meer om een volledige cursus te volgen? Neem contact op met HypnoBirthing Den Bosch en dan bekijken we in overleg hoe we jou (en je geboortepartner) toch kunnen voorbereiden op een ontspannen, natuurlijke en mooie geboorte.

***Deelnamebedrag volgens tarieven vanaf januari 2021. Kan jij niet (in één keer) voldoen aan de betalingsverplichtingen na het inschrijven voor een cursus of workshop? Geef dit gerust aan. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.