Overzicht aanbod

Varianten

De complete zwangerschapscursus van HypnoBirthing Den Bosch kan je in diverse varianten volgen. In alle cursussen komt vrijwel dezelfde inhoud aan bod. Klik op cursusinhoud om meer te lezen over wat je tijdens een cursus bij HypnoBirthing Den Bosch kan verwachten.

Ook organiseert HypnoBirthing Den Bosch allerlei workshops die aansluiten op de theorie van de cursus, maar ze zijn ook los daarvan te volgen. Ik maak HypnoBirthing® praktisch! Zie je graag een overzicht van het aanbod? Lees dan hieronder verder.

 Groepscursus HypnoBirthing® (aanbevolen)** Privé-cursus HypnoBirthing®Een goed gesprek
Eéndaagse cursus Natuurlijke geboorteWorkshop Het vierde trimester
LocatieZie CursuslocatiesZie Cursuslocaties of thuis bij cursist(en)Thuis bij cursist(en) Zie Cursuslocaties of andere locatie Zie Cursuslocaties of andere locatie
DataZie AgendaOp aanvraagOp aanvraagZie AgendaZie Agenda en op aanvraag
Deelnamebedrag***EUR 350,00 EUR 640,00*EUR 65 per uur*EUR 95,- per koppelEUR 30,- p. of 45 per koppel/collega's
Duur bijeenkomsten3 uur3 uur1,5 uur6 uur4 uur
Aantal bijeenkomsten54111

*Privé-cursus / Workshop aan huis bij deelnemer(s) wordt voor dit bedrag aangeboden in de regio ’s-Hertogenbosch. Als de locatie verder is dan 15 km rijafstand van mijn woonadres bereken ik 19 cent per km aan vergoeding.

**Komt jouw baby al snel? Geen tijd meer om een volledige cursus te volgen? Neem contact op met HypnoBirthing Den Bosch en dan bekijken we in overleg hoe we jou (en je geboortepartner) toch kunnen voorbereiden op een ontspannen, natuurlijke en mooie geboorte.

***Deelnamebedrag volgens tarieven vanaf februari 2020. Kan jij niet (in één keer) voldoen aan de betalingsverplichtingen na het inschrijven voor een cursus of workshop? Geef dit gerust aan. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.