Overzicht aanbod

Ruim aanbod

HypnoBirthing Den Bosch heeft nu een ruim aanbod van cursussen en coaching, die zowel in groepsverband als privé gevolgd kunnen worden. Jouw keuze is mede afhankelijk van de investering in tijd en geld die je wil en kan doen.

HypnoBirthing Den Bosch biedt sinds 2017 de officiële HypnoBirthing® cursus van vijf bijeenkomsten aan. Deze cursus wordt nog steeds vaak geboekt en is inmiddels gevolgd door een paar honderd vrouwen en hun partners uit de regio ‘s-Hertogenbosch. In de loop van de jaren is het aanbod uitgebreid met onder andere een Eendaagse cursus, met daarin o.a. een aantal hypnobirthing technieken. Ook zijn er opties voor een privé-sessie of cursus op maat.

De mogelijkheden gaan inmiddels voorbij de zwangerschap en geboorte: ook op de kraamtijd en postpartum periode kan jij je voorbereiden d.m.v. de cursus hierover. Zie je graag een overzicht van het aanbod? Lees dan hieronder verder.

Groepscursus HypnoBirthing® (aanbevolen)** Privé-cursus HypnoBirthing®Privé-sessie coaching
Eendaagse cursus Natuurlijke geboorteCursus Het vierde trimester
LocatieZie CursuslocatiesZie Cursuslocaties of thuis bij deelnemer(s)Thuis bij deelnemer(s) Zie Cursuslocaties of thuis bij deelnemers Zie Cursuslocaties of thuis bij deelnemers
DataZie AgendaOp aanvraagOp aanvraagZie AgendaZie Agenda en op aanvraag
Deelnamebedrag***EUR 395,00 EUR 640,00*EUR 85,- per uurEUR 195,- per koppel in groep of EUR 380,- privéEUR 195,- per koppel/collega in groep of EUR 380,- privé
Duur bijeenkomsten3 uur3 uur1,5 uur minimaal7 uur7 uur
Aantal bijeenkomsten54111

*Privé-cursus/ sessie aan huis bij deelnemer(s) wordt voor dit bedrag aangeboden in de regio ’s-Hertogenbosch. Eventuele  te maken reiskosten worden naderhand deels in rekening gebracht bij de cliënt. Als de locatie (woning deelnemer) verder is dan 10 km enkele reis rijafstand van het woonadres van de cursusleidster met postcode 5275, dan wordt er 23 cent per km aan vergoeding gerekend. Ook komen er reiskosten bij indien totale reistijd retour meer dan 30 minuten is. Daarvoor wordt  50 euro per uur gerekend.

**Komt jouw baby al snel? Geen tijd meer om een volledige cursus te volgen? Neem contact op met HypnoBirthing & Doula Den Bosch en dan bekijken we in overleg hoe we jou (en je geboortepartner) toch kunnen voorbereiden op een ontspannen, natuurlijke en mooie geboorte.

***Deelnamebedrag volgens tarieven vanaf januari 2024. Kan jij niet (in één keer) voldoen aan de betalingsverplichtingen na het inschrijven voor een cursus ? Geef dit gerust aan. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.