Premium Privé-cursus HypnoBirthing®

In een Premium privé-cursus komt in principe dezelfde inhoud aan bod als bij een reguliere HypnoBirthing cursus. Het heeft echter nog vele extra’s. Het heeft het om te beginnen alle voordelen van een privé-cursus. De cursusleidster kan wat snel afstemmen op de individuele deelnemer(s), zodat er iets minder tijd nodig is voor algemene theorie.
Aan de andere kant, is er juist meer aandacht voor de persoonlijke situatie.
Dit is vooral prettig als er bijvoorbeeld een medische indicatie is, verminderde mobiliteit is of een onprettige eerdere geboorte-ervaring.
Ook kan het een fijne oplossing zijn als er geen oppasmogelijkheden zijn voor het kindje wat al in jullie gezin is, of als de cursusdata van de groepscursussen echt niet aansluiten bij jullie eigen agenda. De privé-cursus kan ook (deels of geheel) in het Engels gegeven worden. Vooral fijn als de zwangere en/of partner van buitenlandse afkomst is.
Wat deze privé-cursus Premium maakt is dat er naast de reguliere inhoud volgens de HypnoBirthing methode, ook nog een bijeenkomst geheel gewijd is aan praktische, hands on tools voor tijdens de zwangerschap en het geboorteproces.
Denk hierbij aan het oefenen van technieken met de Rebozo doek (voor verlichting en comfort) en uitleg van de Spinning Babies methode (voor balans, zwaartekracht en beweging).
Ook kan er aandacht worden besteed aan acupressuur, inzet essentiële oliën of massage door de partner.

Een Premium privé-cursus omvat vijf bijeenkomsten. Dit kan zowel bij jou/jullie thuis of op een van de vaste cursuslocaties van HypnoBirthing Den Bosch. De totale cursusduur is ongeveer 15 uur. De dag en het tijdstip is in overleg.

Na de geboorte spreek ik graag nog een laatste keer met je/jullie af om samen terug te  kijken op het geboorteproces en het aandeel hierin van de cursus. Dit kan uiteraard gecombineerd worden met een kraambezoekje. Hiermee ronden we het geheel af, wat prettig is voor de jonge ouders, de baby en de cursusleidster.

Het deelnamebedrag voor een Premium privé-cursus is vanaf 800 euro*. Een inschrijving voor een cursus is in principe altijd voor een koppel, de aanstaande moeder en haar geboortepartner. Natuurlijk is de moeder ook alleen welkom. De geboortepartner kan de (biologische) vader zijn maar ook een moeder, zus, goede vriendin of doula is welkom. Klik op aanmelden om de volgende stap te zetten naar een ontspannen, natuurlijke en mooie geboorte.

Voordelen Premium privé-cursus

  • Vijf bijeenkomsten
  • Inclusief Rebozo technieken, Spinning Babies methode en advies essentiële oliën
  • Tijdstip, dagdeel en data in overleg
  • In het comfort van je eigen huis, aan de keukentafel en/of op de bank
  • Geen opvang nodig voor eventuele andere kinderen
  • Geen reistijd en parkeerkosten
  • Inhoud afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes en wensen
  • Engelstalig zeker mogelijk

*Exclusief eventuele reiskosten bovenop de standaard 15 km enkele reis, parkeerkosten of andere onkosten