Privé-cursus HypnoBirthing®

Privé-cursus

In een privé-cursus komt in principe dezelfde inhoud aan bod als bij een groepscursus.  Kijk hiervoor op: Cursusinhoud HypnoBirthing®

Het voordeel van een privé-cursus is dat de cursusleidster wat sneller kan afstemmen op de individuele deelnemer(s), zodat er iets minder tijd nodig is voor algemene theorie. Aan de andere kant, is er juist meer aandacht voor de persoonlijke situatie. Dit is vooral prettig als er bijvoorbeeld een medische indicatie is of een onprettige eerdere geboorte-ervaring.

Een privé-cursus omvat vier bijeenkomsten. Dit kan zowel bij jou thuis of op een van de vaste cursuslocaties van HypnoBirthing Den Bosch. De totale cursusduur is ongeveer 12 uur. De dag en het tijdstip is in overleg.

Na de geboorte spreek ik graag nog een laatste keer met jullie af om samen terug te  kijken op het geboorteproces en het aandeel hierin van de cursus. Dit kan uiteraard gecombineerd worden met een kraambezoekje. Hiermee ronden we het geheel af, wat prettig is voor de jonge ouders, de baby en de cursusleidster.

Deelnamebedrag voor een privé-cursus is vanaf 580 euro (tarieven per juni 2019). Het is ook mogelijk om privé een opfriscursus HypnoBirthing of een aangepast programma te volgen. In overleg is er veel mogelijk!

Een inschrijving voor een cursus is in principe altijd voor een koppel, de aanstaande moeder en haar geboortepartner. Natuurlijk is de moeder ook alleen welkom. De geboortepartner kan de (biologische) vader zijn maar ook een moeder, zus, goede vriendin of doula is welkom. Klik op aanmelden om de volgende stap te zetten naar een ontspannen, natuurlijke en mooie geboorte.

“Mijn man en ik hebben de privé-cursus gevolgd, omdat de data voor de groepscursus ons niet uitkwamen. Ook wilden we de cursus graag grotendeels in het Engels krijgen in verband met de niet Nederlandse afkomst van de partner.
Wat een luxe om in het comfort van je eigen huis, op de tijden dat het uitkomt, in alle rust al je vragen te kunnen stellen. Ook na de cursus en tussendoor was Joke beschikbaar en dat hebben we als erg prettig ervaren.”