Samenwerking

Voor verloskundigen/kraamzorg/caseloaders/vroedvrouwen

Is er interesse in een samenwerking of een cursus/workshop op jouw locatie, bijvoorbeeld binnen de verloskundigenpraktijk/kraamzorgorganisatie?

Heb je als geboortewerker zelf behoefte aan in een fijne, uitgebreide uitleg over HypnoBirthing met KNOV accreditatie? Kijk dan eens naar de Training HypnoBirthing® voor zorgverleners.

Of wil je graag een voorlichting over de HypnoBirthing methode en filosofie tijdens een informatieavond/centering pregnancy bijeenkomst voor cliënten?

HypnoBirthing & Doula Den Bosch is altijd geïnteresseerd in samenwerking met zorgverleners en andere aanbieders van diensten rondom zwangerschap, geboorte en kraamtijd.

Netwerk / PR

Ook kom ik graag in contact met zwangerschaps- en geboortefotografen, draagconsulenten, yogadocenten, (baby)masseurs en andere collega’s in de regio ‘s-Hertogenbosch en Noord-Brabant om mijn netwerk uit te breiden. Neem gerust contact op! Heb jij een fijn product of een goede dienst die aanvullend kan zijn voor mijn cliënten en deelnemers? Wellicht kunnen we elkaar versterken door bijvoorbeeld flyers uit te wisselen. Ook neem ik (vegan) sampels van producten en/of een kortingsbon graag op in de goodiebag.