Training HypnoBirthing® voor zorgverleners

Training HypnoBirthing® voor zorgverleners

Deze training is toegankelijk voor alle verloskundigen, kraamverzorgenden, doula’s en andere geboortewerkers e.d. uit de regio. De training is ontwikkeld vanuit de Vereniging van van HypnoBirthing Cursusleidsters Nederland en België. KNOV heeft hiervoor 3,5 accreditatiepunten toegekend. NBvD geeft 1 accreditatiepunt.

Centrale vragen in deze training:

  • Wat is de HypnoBirthing methode voor zwangerschap en geboorte?
  • Waarom kiezen veel zwangeren (en hun partners) voor deze cursus?
  • Hoe kan de zorgverlener (aanstaande) ouders hierin ondersteunen?

In de circa 3,5 durende training leg ik alles uit over deze methode die inmiddels al in 40 landen wereldwijd, en in Nederland door circa 75 cursusleidsters wordt aangeboden aan zwangeren. Ik leg uit hoe en waarom het werkt en wat het vraagt van de verloskundige/kraamzorg/doula etc. om de barende en haar partner hierbij optimaal te ondersteunen. We bespreken de voordelen voor alle betrokkenen en ervaren zelf d.m.v. een aantal oefeningen wat het ‘Hypnose’ gedeelte in HypnoBirthing inhoudt.

De training wordt online gegeven via Teams. Na aanmelding en betaling ontvang je een uitnodiging via de mail. Je kan deze training dus gewoon vanuit huis of de praktijk/werkplek volgen. Het is ook mogelijk om de training ‘in company’ te volgen. Minimaal aantal deelnemers hiervoor is 6 (bij verloskundigen). Mail  gerust met jullie verzoek!

Kosten: 85 euro voor verloskundigen  / 50 euro voor kraamverzorgenden en andere geboortewerkers

Duur: circa 3,5 uur

Datum: zie agenda website of op afspraak

Locatie: Online via Teams of ‘In company’ op locatie

Accreditatie: KNOV  3,5 – NBvD 1

Aanmelden: via het aanmeldformulier