Workshop (Introductie op) HypnoBirthing®

In verwachting en op zoek naar een zwangerschapscursus waarin je echt samen kan voorbereiden op een ontspannen, natuurlijke en mooie geboorte? Wil jij je graag (samen met je partner) voorbereiden op de komst van je baby, maar twijfel je nog of een volledige HypnoBirthing® cursus bij jou past? Of heb je daarvoor simpel weg geen tijd en/of gelegenheid? Heb je wél behoefte aan een  korte, praktische aanpak waarbij je leert vertrouwen op jezelf, uitgaan van het positieve en eventuele angst of spanning wegnemen? Wil je graag proeven van de visie op natuurlijke geboorte en kennismaken met de cursusleidster? Dan nodig ik jou van harte uit voor deze workshop ‘(Introductie op) HypnoBirthing®’.

In ongeveer 3 uur bespreken we de natuurlijke visie op zwangerschap en geboorte. Ik geef je praktische tips die je in iedere geboortesituatie kan toepassen en we doen een fijne ontspanningsoefening en leer ik je twee ademhalingstechnieken. Uiteraard is er gelegenheid om je vragen te stellen over de HypnoBirthing methode en alles wat te maken heeft met een ontspannen, natuurlijke en mooie zwangerschap.  En heb je na deze workshop de smaak te pakken en behoefte aan méér? Schrijf je dan in voor een volledige cursus HypnoBirthing. Lees hier meer over inhoud van een volledige HypnoBirthing cursus. In deze introductie workshop haal ik hieruit een aantal belangrijke elementen. 

Benieuwd waar en wanneer deze workshop wordt gegeven? Kijk in de agenda voor de actuele data.

Kosten: 40 euro p.p. of 60 per koppel. Inclusief hand-out na afloop, koffie/thee, water en gezonde snack. Voor collega’s reken ik een gereduceerd tarief.

N.B. De workshop van 17 april 2020 is LIVE ONLINE via MS Teams en kost slechts 19,95!

Duur: circa 3 uur

Locatie: zie agenda

Aanmelden: via het aanmeldformulier